Apple активно популяризира водоустойчивостта на своя нов продукт, но в

...
Apple активно популяризира водоустойчивостта на своя нов продукт, но в
Коментари Харесай

Реклама на водоустойчив IPhone 12 подразни потребителите

Apple интензивно разпространява водоустойчивостта на своя нов артикул, само че в това време притежателите на iPhone не са осведомени за загубата на гаранционно обслужване, в случай че в устройствата бъде открита вода. Една от рекламите на " ябълковата компания " демонстрира мъж с iPhone12, който стои под пороен дъжд. Видеото е съпроводено от рекламния слоган „ Защита против вода. Не се тормозете, това е iPhone. "

Въпреки обстоятелството, че някои коментатори под видеото удостоверяват високата отбрана на iPhone от влага, множеството консуматори възприемат негативно следващата реклама на Apple за техническите благоприятни условия на устройството, които не са доказани от гаранционното обслужване.

Известно е, че техническата работа на Apple, както и други производители на смарт телефони, не дава гаранционно обслужване за „ удавени “ устройства, вътре в които се намира влага. Това неписано предписание в сектора планува, че притежателите на засегнатите смарт телефони ще би трябвало да ги ремонтират за лична сметка.

Информационният лист за iPhone 12 и iPhone 12 mini демонстрира, че смарт телефоните са сертифицирани по стандарта IP68. Отбелязва се обаче, че отбраната против пръски, вода и прахуляк непрекъснато понижава при ежедневна приложимост на устройството. Също по този начин в управлението има уговорка, забраняваща презареждането на iPhone, когато е мокър.

Възмущението на потребителите е за подвеждащата реклама за водоустойчивостта на iPhone и това не е първият сходен случай в историята на компанията. Миналата година италианският регулатор към този момент санкции Apple с 10 милиона евро за нелоялна реклама.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР