АПИ дължи на „Автомагистрали“ близо 250 млн. лв. Това обяви

...
АПИ дължи на „Автомагистрали“ близо 250 млн. лв. Това обяви
Коментари Харесай

Шефката на „Автомагистрали“: АПИ ни дължи близо 250 млн. лв.

АПИ дължи на „ Автомагистрали “ близо 250 млн. лева Това разгласи в студиото на „ Събуди се " шефът на сдружението Десислава Христова.

„ Автомагистрали” не дължи пари на служащи. Ние сме реализатори на контракти за настоящ ремонт и поддръжка. И ние, и пътният отрасъл чакаме пари от Пътната организация. Нашите служащи са към 500 души. В момента съумяваме да плащаме заплати, само че това няма да продължи дълго ", разяснява Христова.

Тя разяснява и абсурда, който се заформи поради това, че заплатата ѝ е увеличена тройно - от 3600 на 11 000 лева

„ Сякаш всичко е фокусирано върху мен. Моята заплата не зависи нито от принципала на госпожа Комитова, нито от решение на Борда на шефовете. Възнаграждението ми зависи от закон, признат по време на ръководството на ГЕРБ. Тези заплати се дефинират от правилника съгласно с това какви функционалности изпълняваш. От 10 август моите функционалности са изменени. Дотогава съм била член на Съвета на шефовете. След това дружно с изпълнителния шеф управляваме сдружението ", разясни шефът на сдружението.

Христова е безапелационна, че сдружението е на облага. „ Не работим за чекмедже или за нещо друго. Работим обществено ", съобщи тя.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР