Апелативният специализиран съд пусна на свобода Ценко Чоков срещу парична

...
Апелативният специализиран съд пусна на свобода Ценко Чоков срещу парична
Коментари Харесай

Ексклузивно: Ценко Чоков на свобода срещу 200 бона!

Апелативният профилиран съд пусна на независимост Ценко Чоков против парична гаранция от 200 000 лв.. Досега наказаният на първа инстанция на четири години и половина години затвор някогашен кмет на Галиче беше под домакински арест, оповестява Трафик нюз бг.
 

Решението за по-лека мярка за неотклонение е подписано с изключително мнение от арбитър Костова.  

Така Чоков ще умерено да води предизборната си акция за локалните избори в Бяла Слатина.

Кандидатурата му за кмет и лидер на листа беше импортирана от локалната коалиция Новото време, в която влизат едноименната партия, Национална движение „Симеон Втори" и Движение за права и свободи.
 
Долгогодишният властник на Галиче се прицели в по-голямата община, до момента в който брачната половинка му Цветелина Нелова ще се опита да се пребори за кметския стол в селото, където мъжът й ръководи повече от 20 години. 

Чоков се оплакваше от здравословни проблеми и даже идваше на делата с инвалидна количка. 

Той разполага с здравна епикриза, съгласно която страда от диабет, полиневропатия, остра язва, дискова болест и урологично заболяване. 
 
На 10 май тази година той беше наказан от Специализирания углавен съд на 4 години и половина затвор за похищение, побой и палеж на автомобил, а синът му Мартин Чоков и още двама негови другари получиха по 4 години. 

След като съдът реши, че някогашният кмет може да изтърпява домашния си арест в селото, а не както до момента в София, той се реалокира в родното си Галиче. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР