Апелативният съд в Пловдив потвърди решение на Окръжния съд, с

...
Апелативният съд в Пловдив потвърди решение на Окръжния съд, с
Коментари Харесай

Вижте как в Германия наказаха пиян пловдивски тираджия

Апелативният съд в Пловдив удостовери решение на Окръжния съд, с което е прието решение за финансова глоба от 30.11.2017 година, постановено от Районен съд Бад Кройцнах, Федерална Република Германия. С това решение  българският водач на товарен автомобил Х.С. от града под тепетата би трябвало да заплати санкция и правосъдни разходи в размер общо 1 527 евро с левова равноценност 2 987 лв. за осъществено от него административно нарушаване на територията на Германия.

Според акта на немския съд водачът Х.С. на 16.07.2017 година в 00:05 часа в град Валдлауберсхайм управлявал товарен автомобил с българска регистрация след забележителна приложимост на алкохол. При  движение на заден ход блъснал оградата на парцел и предизвикал вреда на непозната движимост за към 500 евро. Установената централизация на алкохол в кръвта е 1,79 %.

Това са нарушавания, които се глобяват по Наказателния кодекс на Федерална Република Германия. За тях засегнатото лице е глобено с санкция в размер на 1250 евро, както и 277 евро разходи по производството. Общият размер на финансовата глоба е 1527 евро. Решението е дефинитивно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР