Апелативният съд в Букурещ отхвърли искането на Евроинс за спиране

...
Апелативният съд в Букурещ отхвърли искането на Евроинс за спиране
Коментари Харесай

Апелативният съд в Букурещ отхвърли протеста на Евроинс срещу отнемането на лиценза

Апелативният съд в Букурещ отхвърли настояването на " Евроинс " за прекъсване на решението за лишаване на лиценза, оповестиха румънските медии, представени от БНР и Българска телеграфна агенция. Това е вторият отвод в границите на седмица.

" Съдът удостоверява законосъобразността и основателността на ограниченията, подхванати от Органа за финансов контрол (ASF) ", отбелязва " Диджи 24 " и напомня, че на 17 март финансовият регулатор е оповестил, че лишава застрахователния лиценз на " Евроинс Румъния " поради признаци на неплатежоспособност на сдружението.

Местните медии оповестяват още, че от17 март до 23 април Застрахователният гаранционен фонд е получил 8939 искания за погашение на вреди от страна на евентуални кредитори на " Евроинс Румъния ". От тях Застрахователният гаранционен фонд е приел 6317.

В същия интервал Застрахователният гаранционен фонд е получил 54 590 претенции за заплащания. От тях са регистрирани 16 743 претенции за погашение на обезщетения/възнаграждения, както и 6140 претенции за възобновяване на награди. Регистрирани са общо 22 883 претенции.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР