Апелативният съд в Белград отмени решението на Върховния съд за

...
Апелативният съд в Белград отмени решението на Върховния съд за
Коментари Харесай

Апелативният съд в Белград отмени за трети път решението за екстрадиране на Цветан Василев

Апелативният съд в Белград анулира решението на Върховния съд за екстрадицията на Цветан Василев в България и върна делото за ново разглеждане, съобщи БГНЕС.
Това е третото такова решение на Апелативния съд от 2014 година насам, откогато тече произвеждане по отношение на настояването до сръбските управляващи да екстрадират българския предприемач, заяви уеб сайтът „ Инсайдър ”.
 Третият очевидец по делото КТБ повтори тезите на Бисер Лазов Третият очевидец по делото КТБ повтори тезите на Бисер Лазов
След Бисер Лазов и Орлин Русев в Специализирания углавен съд се яви Албена Андреева - някогашен основен счетоводител на редица компании-к...
анулира решението от 29 септември 2020 година заради нарушавания на наредбите на наказателното произвеждане,и върна делото на първоинстанционния съд за ново решение, прецизира претекстовете си Апелативният съд.
Решението е анулирано, защото наличието му е неясно и съдържа несъгласия.
В решението на съда се показва още, че намира за основателна жалбата на отбраната, че първоинстанционният съд не е приложил наредбите на двустранното съглашение сред Федеративна национална република Югославия и Народна република България за взаимна правна помощ, „ което е довело до основни нарушавания на наредбите на наказателното произвеждане “.
Изданието показва, че е поискано от прокуратурата на България по отношение на наказателно произвеждане, обвързвано с оповестяването в неплатежоспособност на КТБ.
 Цветан Василев: Борисов-Доган-Пеевски разпределят годишно по 1-1,5 милиарда лева, Гешев е маша на мафията Цветан Василев: Борисов-Доган-Пеевски разпределят годишно по 1-1,5 милиарда лева, Гешев е маша на мафията
Кръгът Пеевски - Доган - Борисов разпределя годишно сред милиард и милиард и половина лв., какво са 67-те млн. лева на Васил Божков за...
Делото всъщност по отношение на банкрута на банката е от 2018 година, а Василев, като някогашен мажоритарен акционер на банката, е упрекнат в присъединяване в 144 случая на заграбване и е изправен пред ефикасна присъда от 10 до 20 години затвор. попадат имената на 18 обвинени.
Подчертава се, че съдът в Сърбия в този случай взема решение само дали са изпълнени законовите предпоставки за изгонването на Цветан Василев, а окончателното решение се взема от Министерството на правораздаването. Сръбските управляващи към този момент седем години отсрочват решението дали да екстрадират Василев в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР