Апелативен съд – Пловдив потвърди определение на Пловдивския окръжен съд,

...
Апелативен съд – Пловдив потвърди определение на Пловдивския окръжен съд,
Коментари Харесай

Окончателно: Арест за убийцата от Тракия

Апелативен съд – Пловдив удостовери определение на Пловдивския областен съд, с което е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Бериван Белялова.

24-годишната жена остава за непрекъснато поради ареста след разстрела на Йордановден на 50-годишния Ивайло А. в личния му апартамент и със личния му револвер, зареден с халосни патрони.

След като се срещнаха с материалите по делото, фотоалбума, здравната експертна информация на потърпевшия, показанията на очевидци и останалите материали по делото, апелативните съдии решиха, че има задоволително данни, които удостоверяват обоснованото съмнение за съпричастността на Белялова към закононарушението, в което е упрекната.

От друга страна има заплаха при по-лека мярка за неотклонение обвинената да извърши закононарушение.

Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

Както съобщихме, дамата, която била другарка за постоянно посещение на мъжа, изстреляла 4 патрона от упор, като съгласно събраните данни жертвата е умряла от спукване на сънната артерия още с първия изстрел.

Обвиняемата е привлеченa към наказателна отговорност  за съзнателно ликвидиране, за което Наказателният кодекс планува наказване отнемане от независимост от 10 до 20 години.

Защитата на Бериван изиска домакински арест или парична гаранция, като посочи догадка за неизбежна защита.

Ивайло се бил държал грубо с Бериван, удрял я в стената, опирал зареден револвер в челото и я заплашвал с ликвидиране.

Бериван не е избягала от мястото на престъплението, а пробвала да избави кървящия Ивайло и подала сигнал на тел. 112, след което посрещнала полицията и колата за спешна помощ.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР