Апартаментът на покойния светски хроникьор Любомир Милчев Денди опустя, след

...
Апартаментът на покойния светски хроникьор Любомир Милчев Денди опустя, след
Коментари Харесай

Домът на Денди остана мрачен и пуст

Апартаментът на починалия всемирски хроникьор Любомир Милчев Денди опустя, откакто той ни напусна ненадейно. Разследване на „ България Днес " откри, че след бруталното ликвидиране на Денди жилището му е във типа, в който го е оставил Милчев. Прозорецът на дома на бохема е бил полуотворен, когато екип на изданието съумява да надзърне в мрачното към този момент жилище.

Любимите и екстравагантни шапки на Денди към момента стоят прилежно закачени, саката и костюмите му също.

Апартаментът се е трансформирал в тъмно и тягостно място, изпълнено единствено със мемоари за Любомир Милчев, само че към този момент без колоритното му наличие. При диалог с някои от съседите на светския хроникьор излиза наяве, че придвижване в жилището съвсем няма. Забелязвана е единствено една жена, за която се допуска, че е неговата племенница. На вратата е подложен некролог, а в жилището някой е утешавал тъгата си с чаша вино.

Една от съседките на Денди показа, че той ще ѝ липсва ужасно доста, тъй като, когато е свирел на цигулка, тя забравяла всичките си грижи и сивото всекидневие. „ Милчев беше популярен музикант и човек ", споделя пред изданието с горест на лицето съседката на Денди.

Любомир Милчев умря дни, откакто бе грубо пребит точно в този апартамент в центъра на София, в който той е живеел дружно с Кристофър Кен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР