Апартамент-хотел. Хотел със стаи, с общи части, с плувен басейн,

...
Апартамент-хотел. Хотел със стаи, с общи части, с плувен басейн,
Коментари Харесай

„Дворецът” в Геленджик се строи като хотел с VIP и обикновени стаи


" Апартамент-хотел. Хотел със стаи, с общи елементи, с плувен басейн ", отговори строителят на въпроса за какъв обект става въпрос. Както се показва в репортажа, на този обект ще бъде издигнат „ доста безценен хотел за заможни хора “, който съгласно строителите ще прилича първокласния бутиков хотел „ Родина “ в Сочи.

" Отиваме на първия етаж в една от стаите. Стаите имат няколко зони. Има VIP и има елементарна стая. Има общо 16 стаи: 11 на втория етаж, пет на първия, " сподели представител на строителя. Всяка VIP стая би трябвало да бъде снабдена със " зониране " и обособен вход, само че вместо оборудвана стая, се вижда празен бетонен блок.

Както самият създател на кино лентата сподели пред РИА Новости, снимачният екип беше позволен вътре с разрешението на притежателя, който помоли за анонимност. „ Изглежда са подготвени да приказват по-късно, (на организирана) конференция. Но към този момент, споделя той, вижте какво има вътре. Обиколихме всичко. Навсякъде има бетон. Освен това там няма даже замазка ", сподели Рогаткин.

Хората, които в този момент са на обекта, са пристигнали на към този момент почнал градеж, добави журналистът. Както е посочено в репортажа, работата продължава от към 10 години, обектът е препродаден няколко пъти. „ Те споделиха, че са почнали ремонта преди шест години и обектът са го получили в същото положение. А какво се е случило преди.. преди 10 години, те не знаят”, сподели Рогаткин.

Както описа чиновник на частна охранителна компания, обслужваща постройката, " дворецът " принадлежи на една от транспортните компании. Охранителят Николай твърди, че работи на тази територия от 10 години, само че „ в никакъв случай не съм виждал Владимир Путин “. Както е посочено в репортажа, той не е обвързван нито с ФСО, нито с ФСБ (силови структури за защита и разузнаване).

По-рано новинарският канал Mash разгласява материал, от който следва, че " дворецът " е на нулев стадий от строителството. Кореспонденти съумяха да видят 16 идентични стаи: „ бетонна до бетонна стая “. На фрагментите си виждат табла, многочислени проводници, бетонни блокове и надпис: „ Контактите не работят “.

Владимир Путин съобщи, че не е гледал кино лентата за " двореца " в Геленджик, защото не е имал време, а е хвърлил единствено око на видеоклиповете, които донесли помощниците му. Той означи, че нищо от „ разследваното” имущество не е принадлежал нито на него, нито на негови родственици.

Както от своя страна означи представителят му Дмитрий Песков, един или няколко бизнесмени имат " двореца " в Геленджик. Според него Кремъл няма да разкрие имената им, защото това е погрешно. Администрацията на президента акцентира, че е наясно с идните псевдоразкрития и осведомителни офанзиви, всички те са ориентирани да разлюлеят и провокират напрежение в страната.

Източник: БГНЕС

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР