Антония Петрова разкри как възпитава децата си, видя kliuki.ws. От

...
Антония Петрова разкри как възпитава децата си, видя kliuki.ws. От
Коментари Харесай

Антония Петрова: Моите деца не получават всичко, което искат!

Антония Петрова разкри по какъв начин възпитава децата си, видя kliuki.ws. От известно време миската се изявява интензивно в обществената мрежа, пробвайки се притегли повече почитатели. Освен фотоси на „ щастливото ” си семейство, Антония към този момент залива мрежата и с видеа, раздавайки препоръки по разнообразни тематики.

Днес Антония реши, че е време да научи всички майка по какъв начин е вярно да възпитават своите деца като показа 10 съвета за „ сполучливо образование на малчуганите ”.

„ Никога не назовавам децата си „ мамо ”. Всеки би трябвало да си знае ролята. Те са деца, аз съм майката ”.

„ Винаги давам право на децата си да избират сами, давам им независимост, стига това да е безвредно. Истинските водачи и мощни характери не би трябвало да се пречупват, само че би трябвало да знаем границата по кое време сме добре възпитани ”.

„ Държа децата ми да живеят под график и да се знае тъкмо по кое време какво се прави. Децата обичат да има строго избрани граници и рамки. Така те се усещат сигурни, противоположното ги обърква ”.

„ Моите деца не получават всичко, което желаят и когато го изискат, както и – не им закупувам играчки всякога, когато те се разплачат ”.

„ Навсякъде пътуваме с децата си, стига да не е по работа. Не оставяме децата на детегледачки и баби ”.

„ На площадката в никакъв случай не се намесват, стига да не последна потребност, когато моето дете бута някого, или го бутнат, въпреки всичко те са момчета, пък и да не бяха, би трябвало да се научат сами да се оправят в живота. Невинаги мама ще е до теб, с цел да ти помогне ”.

„ Много е значимо децата да имат обществена среда, по тази причина би трябвало да вървят на детска градина от 2-годишна възраст. Оставяйте ги да се обличат сами, да се хранят сами, а не са да на 5 години и да не могат да си сложат чорапите ”.

„ Когато споделям „ не ”, съм безапелационна, само че постоянно се обосновавам и изяснявам „ за какво ”. За децата е значимо да има причинно-следствена връзка ”.

„ Старая се към децата ми да е безшумно и умерено, тъй като децата усещат всичко ”.

„ Семейството е преди всичко. Трябва да прекарваме оптимално доста време с децата си. Освен това, мама и тати би трябвало да се обичат, тъй като децата не те слушат какво приказваш, а те гледат какво правиш и е хубаво да виждат влюбени мама и тати ”, философства Петрова в мрежата.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР