Антония Петрова - Батинкова роди второто си дете - Ивайло,

...
Антония Петрова - Батинкова роди второто си дете - Ивайло,
Коментари Харесай

Батинков стискал ръката на Тоца, докато ражда сина им Ивайло

Антония Петрова - Батинкова роди второто си дете - Ивайло, без да подвига доста звук. След като потеглиха клюки, че е бременна, тя не разяснява нищо и по този начин сметнаха, че върви следващата жълта клевета. Но не.

Новината се оказа истина. Нещо повече, без да оповестява нищо и да пусна фотоси с бременно коремче, скандалната миска е станала майка за повторно. Бебето се е появило на бял свят на 7 юли. Със забавяне, Антония сподели фотография с големия стомах, който е носила в последните месеци на бременността.

Амбициозната русокоска заяви, че на " неповторимата дата " 07.07.2022, по изцяло натурален метод, с обикновено раждане, се е родил Ивайло Батинков - наследник.

Преди няколко месеца се появиха клюки, че Антония Петрова - Батинкова е бременна, само че тя по този начин и не пожела да разяснява това. Затова някои хора сметнаха писанията за следващата жълта клевета за миската.

Новината се оказа истина. Нещо повече, без да оповестява нищо и да пусна фотоси с бременно коремче, скандалната миска е станала майка за повторно. Бебето се е появило на бял свят на 7 юли. И тя сподели фотография с големия стомах, който е носила в последните месеци на бременността.



Щастието е голямо! Бебето и аз сме в чудесно здраве, въодушевление и извънредно щастливи! Бих желала да благодаря на екипа на др Анна Чорбова, с която за повторно минахме дружно през естественото раждане, за нейния професионализъм, мощ, деликатност и поддръжка! Ти си нашият Ангел-закрилник, др Чорбова!

Искам да благодаря доста на моя неповторим, извънреден брачен партньор Ивайло -старши, че постоянно е до мен и преживяваше дружно с мен, заловен за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето! Обичам те и ти благодаря, че сме едно цяло и постоянно дружно минаваме през всичко! Семейство Батинкови сме към този момент четирима! Ние сме най-щастливите родители на двама сина ", похвали се Антония.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР