Антонио Конте ще получи обезщетение в размер на 4 милиона

...
Антонио Конте ще получи обезщетение в размер на 4 милиона
Коментари Харесай

Ясна е сумата, която Конте ще получи за уволнението си от Тотнъм

Антонио Конте ще получи обезщетение в размер на 4 милиона паунда след уволнението си от Тотнъм преди приключването на договора му в края на сезона, оповестява вестник “Мирър ”. 

Двете страни взеха решение да се разделят след неуверените резултати на “шпорите ” напоследък и най-много след изявленията на италианеца след последното тъждество против Саутхамптън, когато той упрекна футболистите в липса на предпочитание за победа, само че не спести рецензии и към управлението на лондончани и в частност към президента Даниел Леви. 
 Приятел на Конте уточни по кое време е схванал, че той завършва с Тотнъм Приятел на Конте уточни по кое време е схванал, че той завършва с Тотнъм
В момента Тотнъм е на четвъртото място в класирането с 49 точки, само че Нюкасъл е пети единствено на две, само че и с две срещи по-малко. Клубът ще бъде воден до края на акцията от помощника на Конте - Кристиан Стелини и Райън Мейсън. Интересно е също по този начин, че Конте е получил 37 милиона паунда единствено в обезщетения след уволненията си от Челси, Интер и “шпорите ”.
 Бивш футболист на Конте с мачове за Ювентус - това е индивидът, който ще води Тотнъм до лятото Бивш футболист на Конте с мачове за Ювентус - това е индивидът, който ще води Тотнъм до лятото
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР