Антонио Конте е най-вероятният нов старши треньор на Реал (Мадрид).

...
Антонио Конте е най-вероятният нов старши треньор на Реал (Мадрид).
Коментари Харесай

Реал взема Конте за заместник на Зидан

Антонио Конте е най-вероятният нов старши треньор на Реал (Мадрид). Ръководството на Белия балет към този момент е почнало договаряния със експерта, който изведе Интер до шампионската купа, а по-късно мистериозно напусна. Същото стори Зинедин Зидан, който си потегли от Бернабеу, само че не съумя да вземе огромен трофей през изтеклата акция.

Фаворит за треньорския пост в Реал бе Масимилиано Алегри, който обаче към този момент се е схванал с Ювентус за завръщане в Торино. Това автоматизирано е отворило вратата пред Антонио Конте.

По същото време Маурисио Почетино, който също бе измежду разновидностите за Реал, към този момент е в напреднали договаряния с Даниел Леви за завръщане в Тотнъм. Двете страни на процедура са се разбрали, само че остава президентът на " шпорите " да се контракти с шефовете на Пари Сен Жермен за размера на компенсацията, против която аржентинецът ще приключи контракта си с парижани. Това значи, че и френският гранд също ще би трябвало да търси нов треньор. Антонио Конте е вид и за ПСЖ, само че сега италианецът е любимец за това да поеме Реал.

Конте няма право да работи в различен италиански тим в идната година, като тази уговорка е била включена в съглашението сред него и Интер за изискванията по раздялата сред треньора и клуба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР