Антонио Бандерас сподели, че инфаркта, който претърпя преди шест години,

...
Антонио Бандерас сподели, че инфаркта, който претърпя преди шест години,
Коментари Харесай

Все едно си сложих очила и видях кое е истински важно: Антонио Бандерас за инфаркта

Антонио Бандерас показа, че инфаркта, който претърпя преди шест години, е трансформирал живота му към по-добро, оповестява " Daily Mail ".

62-годишният артист разказа животозастрашаващата обстановка като повратна точка, от която той съумява да разпознае какво е значимо в живота му.

Пред списание " Radio Times ", любимецът на Алмодовар, приказва за последния си филм " Котаракът в чизми: Последното предпочитание " и около това беше наранена тематиката за гибелта. Бандерас озвучава самия Котарак в анимацията, която от предходната година е по кината. 

Обяснявайки какво общо има с кино лентата, той сподели: " Получих инфаркт преди шест години. Това евентуално беше едно от най-хубавите неща, които са се случили в живота ми. Беше като да си сложиш очила и да видиш кое е значимо. Върнах се в Испания и започнах да виждам на професионалния си живот от друга позиция. Така че се свързвам с историята на кино лентата с аспекти от персоналния ми живот. Мисля, че това е красиво обръщение и считам, че е поднесено вярно. Вече диря единствено удоволствието от актьорската игра. Друго не ме интересува. За мен животът стартира, когато някой каже " Екшън " или когато завесата се вдигне ".

Антонио в този момент е в добра форма - предходната година театралничи на светско събитие с модела Карла Перейра

Антонио беше откаран по неотложност в болница през 2017 година, откакто почувства болки в гърдите, до момента в който тренираше, което по-късно беше открито, че е сърдечен удар. Преди време той описа, че приятелката му Никол Кимпел, е избавила живота му, като му е дала един от най-силните аспирини, които тя купила за главоболие в деня преди инфаркта. Когато усетил признаците, тя поставила хапчето в устата му. 

С приятелката си Никол, която избавила живота му

Актьорът, който не пие, промени целите си и отхвърли цигарите, за които споделя, че са били " едно от най-глупавите неща, които съм правил в живота си ".

Със Салма Хайек си " партнират " с гласове в " Котаракът в чизми ", в който тя озвучава Кити Лапичката.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР