Антоне, ти си би мой студент и ми е ясно

...
Антоне, ти си би мой студент и ми е ясно
Коментари Харесай

Телевизия Алма Матер И Башар Рахал Удариха Дъното С Тази Простотия! Скандално Видео!

Антоне, ти си би мой студент и ми е ясно какво искаш да ме питаш, естествено, че не е това, което ме питаш дали би трябвало с носене на кафе да ставаш прочут, добави преподавателката във факултета на въпрос на водещия Антон Хекимян, който настояваше за съответен коментар по посланията на клипа.

Преди 10 години направихме тази телевизия за опит и като място за свободно изявяване на студентите, уточни тя. Започнахме от нулата и с помощта на европейски стратегии и Еразъм направихме по този начин, че нашите студенти да се съизмерват с сътрудниците си от Лондон, Оксфорд и така нататък Спечелихме план за 2 милиона и аз оставих на Башар такава база, която ще може да излъчва лична стратегия.

Ректорът на СУ назначава шефа на малкия екран, той желае да прави всеобща телевизия. Очевидно се трансформира философията, ние правихме стратегия за просвета, уточни още доцентката.

Това е гаф, съгласно мен, удостовери Божилова. СУ е културно-образователна институция. Трябва да има проучване на студентските усети. Аз желая да защитя университета, съобщи тя.

Вчера имахме спор с Башар Рахал и аз споделих, че откакто е открито това огромно финансиране, би трябвало да има опазване на ползите на студентите, те би трябвало да имат деен достъп до медията, съобщи доцентът. По думите й 3 пъти месечно студентите ще имат достъп до малкия екран. Аз съм се борила за нещо друго, само че дано да дадем късмет. Мисля, че е толерантно да се направи този кастинг, разяснява още тя.

Това е въпрос на естетически усет, не знам за какво се разяснява по този метод, съобщи пред бТВ Башар Рахал, който влиза в студентската телевизия на Факултета по публицистика като външен продуцент.

Не чакахме клипът да има чак подобен резултат, уточни той пред Нова тв. Сега към този момент всички знаят, че съществува студентска телевизия " Алма матер ", разяснява Рахал.

Търсили сме няколко резултата – задачата не е била да го създадем просташко и сексистки. По-скоро това е една подигравка. Ние сме имали за цел да бъде подигравка, добави той.

В този клип сме вложили към 50 лв., а сега всички медии ни тиражират, което за мен е прелестно. Лоша реклама няма, до момента в който човек може да я отбрани, сподели шефът на студентската телевизия " Алма матер ".

Ние търсим смислените хора – няма по какъв начин да ги намерим, в случай че това не беше леко закачливо, добави Башар Рахал.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР