Антон Стефанов разкри задкулисни тайни от Маскираният певец. В последното

...
Антон Стефанов разкри задкулисни тайни от Маскираният певец. В последното
Коментари Харесай

Антон Стефанов издава тайни от Маскираният певец

Антон Стефанов разкри подмолни секрети от " Маскираният артист ". В последното издание на шоуто журналистът се превъплъти в облика на гост-маската Шапката.

" Много съм благополучен, че съумях да се докосна до магията на " Маскираният артист ". Още един път благодаря на Маги Халваджиян за поканата. Но в този момент ще ви разкрия какво се случва зад кулисите. А там в действителност всичко е строго секретно.

Още преди да стигна до студиото, като всеки участник, получих шлем, суичер и ръкавици. Така трябваше да се придвижвам във времето, в което нямах ангажимент на сцената. На суичера има надпис - " Не приказва с мен! " и всеки от екипа го съблюдава. Като участник аз си имах независима стая с тв приемник, кафемашина и всевъзможни капризи за ядене. Ако искаш да излезеш обаче отново се дегизираш с шлема, суичера и ръкавиците и някой от екипа те води до съответното място. Така е досега, в който обличаш костюма. Истината е, че през Шапката съвсем нищо не се вижда и на първата подготовка замалко не паднах от сцената. За благополучие се разминах без травми.

Ефирът, знаете, за мен персонално беше вълшебно преживяване. Много се забавлявах. Никой от панела не ме разпозна и беше прелестно да чуя, че ме съпоставят с толкоз надарени артисти като Димитър Рачков, Ненчо Балабанов, Румен Угрински и Ники Станоев. Когато смъкнах Шапката към този момент бях задоволително потен, само че прекарването е несравнимо. Още един път благодаря, че ми се случи ", споделя Стефанов във Facebook.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР