Антон Касабов стресна много последователите си в социалните мрежи с

...
Антон Касабов стресна много последователите си в социалните мрежи с
Коментари Харесай

Български актьор стресна последователите си с това, което показа в последните часове

Антон Касабов стресна доста почитателите си в обществените мрежи с това, което сподели в последните часове. Той се намира в болница в Щатите и е претърпял две интервенции.

Родният артист, който от години живее и натрупа популярност в Щатите, е имал съществени проблеми с кръстните връзки на дясното си коляно, поради които се наложило да му бъдат направени интервенциите.

" Слава на Бог, всичко мина добре! Преди 4 години скъсах кръстни връзки на дясното коляно, само че продължих да упражнявам, несъмнено.. освен, че съм изтъркал всичко, само че и беше кокал на кокал, а и крайници почна да се изкривява, като на каубой. Сега смениха връзките. Също трябваше да отрежат костта на подбедрицата и да сложат титаниева пластина, с цел да изправят крайници. Две интервенции в една. От 11 години пищят скенерите на летищата като мина, поради заменената лява става, тъй че към този момент съм привикнал. Сега 6 месеца възобновяване, само че нямам самообладание да се върна в залата. Благодаря за поддръжката! Смело наред! ", написа Касабов в обществените мрежи и сподели какво е тъкмо положението му.

Малко по-късно успокои почитателите си и с втори кадър от болничната стая - към този момент след прекосяването резултата на упойката. На него се вижда и усмивката му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР