Елена от Игри на волята преживя ужасяващ инцидент. Възстановяването ѝ

...
Елена от Игри на волята преживя ужасяващ инцидент. Възстановяването ѝ
Коментари Харесай

Елена от Игри на волята преживя ужасяващ инцидент: Възстановяването ѝ се определя като чудо

Елена от " Игри на волята " претърпя отблъскващ случай. Възстановяването ѝ се дефинира като знамение. Фаворитката от " Игри на волята " се възвръща по своя персонална стратегия повече от година. Интуицията предизвестява Елена Боянова за съдбовната контузия, научи Varna24.bg

Една от най-атрактивните участнички в  " Игри на волята "  се завърна в светския и деен състезателен живот след съдбовна контузия. Преди година красивата Елена Боянова претърпя отблъскващ случай. Лекарите не ѝ даваха късмет да се възвърне изцяло, а разновидността да се завърне във фитнес залата бе тотално непризнат.

Травмата " подарява " на любимката от " Игри на волята " отворена фрактура: две счупени кости на подбедрицата, разкъсан четириглав бедрен мускул, разкъсан менискус и предна кръстна връзка, загуба на сензитивност. Но същинските провокации за Елена стартират по-късно.

При процеса на възобновяване няма  рехабилитатор, който да желае да поеме нейния комплициран случай през цялото време. Тогава Боянова осъществя безусловно заглавието на предаването и започва игри на волята на ръба на невъзможното. Благодарение на богатия си опит като треньор и състезател Боянова стартира сама своето оживление, обявиха от от Directo Agency, в известие, изпратено до медиите.

Към днешна дата Желязната лейди има назад над 95 % от функционалностите на ставата, което лекарите дефинират като знамение, а придвижването още веднъж е нейния метод на живот.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР