Антон Хекимян вече не живее сам в чисто новия си

...
Антон Хекимян вече не живее сам в чисто новия си
Коментари Харесай

Ергенът Хекимян заживя с майка си и баща си

Антон Хекимян към този момент не живее самичък в чисто новия си апартамент. Вместо обаче да съжителства с жена, безконечният ерген е прибрал под своя покрив родителите си Златка и Гаро, видяха фотографите на „ Ретро “.

Журналистът за следващ път затвърждава мнението, че е грижлив наследник, който жалее за околните си и родния край. Тъй като около отминалите великденски празници Тони още веднъж бил на работа и не отскочил до родната Стара Загора, той поканил майка си и баща си да му погостуват в столицата, тъй като не ги бил виждал от Коледа. За да не ги затруднява да пътуват изтощителните 5 часа с трен или рейс от Града на липите, Антон отишъл да ги вземе персонално с лъскавото си ауди. Въпреки че скромните му родители били срещу идването си в София и дълго време отлагали визитата, тъй като не желали да досаждат на сина си, той не им оставил право на избор, когато се появил пред входната врата.

Гаро и Златка небрежно стегнали дребни сакчета с облекла и движимости от първа нужда, като даже нямали време да се накипрят за идването в столицата, а татко му тръгнал напряко по домакински спортен екип. Майка му обаче не пропуснала да пъхне в чантата няколко буркана с домашни вкуснотии, тъй като имала желание да поглези Антон с вкусни гозби, до момента в който гостува в дома му. Със сигурност щяла да направи и главно разчистване на жилището му, да изпере и изглади завесите и да подреди секциите му. Тв водещият нямал време да свърши всичко това самичък, тъй като в последно време се прибирал в дома си единствено с цел да спи. Освен това майка му била на мнение, че всяка къща имала потребност да бъде пипната от женска ръка, само че защото той се бавел с избора на снаха, тя щяла да се нагърби с почистването.

Не е загадка, че Хекимян е извънредно завързан към родителите си и към по-голямата си сестра, която също живее в Стара Загора. Откакто се е разделил с последната си публична половинка Василена Гръбчева, 34-годишният публицист избира да прекарва летния си отпуск на морето не с другари, а със фамилията си. Водещият на „ Тази заран “ е дете от разбъркан брак сред българка и арменец, а за майка си, татко си и кака си споделя, че са най-голямата му опора.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР