Антоанета Маскръчка, 24 часаКадър, Забелязано в Кюстендил, ФейсбукМъже от клана

...
Антоанета Маскръчка, 24 часаКадър, Забелязано в Кюстендил, ФейсбукМъже от клана
Коментари Харесай

24 часа: Гольовците в основата на мелето в Кюстендил

Антоанета Маскръчка, 24 часа

Кадър, Забелязано в Кюстендил, Facebook

Мъже от клана Гольовците от ромския квартал в Кюстендил са в основата на мелето тази заран, при което бе погубен 35-годишен българин.

Няколко индивида от известната ромска фамилия, порядъчно пийнали, поискали да влязат сутринта в нощния клуб, само че защитата им отказала, тъй като били в очевидно нетрезво положение.

Гольовците се скарали с защитата и се обадили на други свои родственици по телефона, които пристигнали бързо с коли пред клуба. Това разбра наш кореспондент, че е било началото на всеобщото меле.

Тежко раненият, който е превозен първо в Пирогов, бил тартора на семейството. Издирваният пък като обвинен за убийството е негов племенник.

Кланът Гольовци преди години създаваше много проблеми в Кюстендил. Почти всички са престъпно проявени и са лежали в пандиза, в това число и за ликвидиране. Роми от квартал " Изток " споделиха, че даже и те не са спокойни и се опасяват от агресивното държание на Гольовците.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР