Антоанета Асенова от Варна се нуждае от средства в битката

...
Антоанета Асенова от Варна се нуждае от средства в битката
Коментари Харесай

Да помогнем на една млада майка от Варна! Антоанета Асенова се нуждае от средства в битката с коварна болест

Антоанета Асенова от Варна се нуждае от средства в борбата й с подла болест. Тя е майка и е на 41 години.

 

Ето какво споделя Тони:

" Казвам се Антоанета Асенова на 41 год. от гр. Варна. Преди 4 година ми бе сложена диагноза Хроничен нефритен синдром при полулунен гломерулонефрит в хода на микроскопски полиангиит и хронична бъбречна непълнота. От провежданите през това време разнообразни лечения и диети болестта ми не съумя да излезе в ремисия, а в противен случай прогресира с много бързи темпове, като се демонстрираха и други странични болести – високо кръвно, болки в костите и др. 

Не знам в кой миг бъбреците ми ще спрат да работят. Пред мен стоят две благоприятни условия – животоподдържаща диализа до края на живота ми на всеки 3 дни по 4 часа прикована към диализатора, съпроводено от доста болежка и увреждане на всички органи, съблюдаване на строга диета и обичаните ми хора да посветят дните си на непрекъснати грижи за мен, вместо тези наши дни да бъдат изпълнени с наслада и щастливи страсти или да се подложа на трансплантация на бъбрек и късмет за един естествен живот и да бъда дейна част от моето семейство, да отгледам аз детето си, а не то мен, да продължа да последвам фантазиите си и да бъда потребна на себе си и всички към мен. 

Обърнах се за помощ към турски лечебни заведения за трансплантация и получих оферта от Медикъл парк на стойност 23 000 евро - сума, която моето семейство не може единствено да обезпечи. Моята майчица е подготвена да ми стане донор, в случай че имаме съгласуемост, в случай че ли не ще се подложим на кръстосана трансплантация. 

Нормално е да се опасявам...кой от нас не се опасява от гибелта?! Нормално е да рева постоянно...кой от нас не би плакал при непрекъсната болежка, ограничавания и чести визити в болничната стая...

Знам, че доста хора молят за помощ и аз съм към този момент част от тях, само че знам, че има и доста състрадателни и милосърдни хора помогнали на стотици изпаднали в неволя за които единствения метод да съумеят в борбите с подлите болести е благотворителността!

Обръщам се към всички, които са подготвени да застанат до мен в борбата за моя живот!

Дарителска сметка в евро към ЦКБ АД

IBAN: BG28 CECB 9790 44H0 5295 00

BIC: CECBBGSF

АНТОАНЕТА РУМЕНОВА АСЕНОВА 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР