Антиваксърите продължават да отхвърлят имунизациите - включително защото те отслабвали

...
Антиваксърите продължават да отхвърлят имунизациите - включително защото те отслабвали
Коментари Харесай

Не, ваксинациите не отслабват имунната система

Антиваксърите не престават да отхвърлят имунизациите - в това число тъй като те отслабвали имунната система като цяло. " Доказателството " е намерено в едно нидерландско проучване, само че обстоятелствата приказват напълно друго, оповестява.

Ваксината на BioNTech/Pfizer понижава имунната отбрана на организма против други вируси и бактерии, тъй като пренасочва всички сили единствено към ковид: тази " вест " бързо се популяризира из обществените мрежи. Хората, които се опълчват на имунизациите, незабавно започнаха я цитират като сякаш научно доказателство. Някои консуматори отидоха и по-нататък с изказванието, че може да се стигне до смъртен излаз: " Хората към този момент ще мрат освен от Ковид-19, само че и от какви ли не други вирусни болести ".

Тези изказвания се базират на проучване от Нидерландия, което излезе през май като предварителна обява на една научна платформа, само че до момента не е получило самостоятелна научна оценка. Операторите на платформата категорично предизвестяват, че предварителните изявления са единствено неокончателни работни отчети, които не трябва да се взимат поради в клиничната процедура и в опазването на здравето и да излизат като публична информация в медиите.

Тъй че дано да забележим какво твърди това проучване и до каква степен изказванията му са съответстващи.

Доказва ли проучването от Нидерландия, че имунизацията против ковид отслабва имунната ни система?
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР