Антикорупционният закон на Министерски съвет кореспондира с очакванията на обществото,

...
Антикорупционният закон на Министерски съвет кореспондира с очакванията на обществото,
Коментари Харесай

Цветанов: Законът за борба срещу корупцията кореспондира с очакванията на обществото

Антикорупционният закон на Министерски съвет кореспондира с упованията на обществото, съобщи от парламентарната естрада заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила по време на дебатите по антикорупционните законопроекти.

„ Искам да благодаря на всички сътрудници за днешния спор, тъй като може би в днешния ден всеки очакваше, че тук ще се придържаме към едно опълчване, което е безусловно непродуктивно. Имаше опция да бъдат показани двата законопроекта. Както имаше като позиция на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, окончателното решение се взима от българския парламент “, сподели Цветанов. Според него страната се движи в вярната посока.

„ За мен е извънредно значимо, че законопроектът, който е импортиран от Министерски съвет, кореспондира с упованията на обществото. Тук желаеме всички ние да подкрепим госпожа Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила като министър на правораздаването, тъй като тя извървя цялата процедура с работна група, с доста разисквания, с несъмнено, с взимане на всяко едно друго мнение поради “, разяснява Цветанов. „ Много по-лесно щеше да бъде, в случай че група народни представители в парламентарното болшинство бяха внесли този законопроект, само че ние искахме да спазим една процедура “, уточни Цветанов и означи, че по този метод политическите спекулации са останали на назад във времето.

Зам.-председателят на ГЕРБ регистрира заслугата на президентската институция за извършения КСНС. „ Дебатът, който се водеше при президента, считам, че беше доста работлив, тъй като ние излязохме с единно мнение по проблемите. Оттук нататък това, което ще създадем през днешния ден, е извънредно потребно и значимо, тъй като то ще бъда регистрирано както от българското общество, също по този начин и от Европейска комисия “, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ. Според него с признатия законопроект на първо четене ще може страната ни до края на годината да има антикорупционно законодателство. „ Парламентът е този, който би трябвало да назначава и този орган “, уточни Цветанов. Той уточни, че законопроектът за битка с корупцията е щял да бъде признат от дълго време, в случай че не са били препъни камъчетата на анонимните сигнали. Той благодари на всички за положителния звук на дебатите.

Заместник-председателят на ПГ на "БСП за България " Крум Зарков репликира Цветанов и регистрира, че макар че ръководителят на ПГ на ГЕРБ е благодарил на всички, те няма да поддържат законопроекта на Българска социалистическа партия. Цветанов съобщи, че фактически парламентарното болшинство приема законопроектите на българския парламент и тъкмо по тази причина има парламентарни избори и това са демократичните начини.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР