Антикорупционната комисия проверява Бойко Рашков. Това каза Сотир Цацаров на

...
Антикорупционната комисия проверява Бойко Рашков. Това каза Сотир Цацаров на
Коментари Харесай

Цацаров: Комисията проверява Рашков заради имотите му

Антикорупционната комисия ревизира Бойко Рашков. Това сподели Сотир Цацаров на въпрос на Ана Александрова от ГЕРБ, която го попита дали има такава инспекция.

" Има непосочване на всички влогове, които той и брачната половинка му имат. След това е имало подаване на последваща декларация, крайна, при която не са отразени недвижими парцели. Има и декларация, която е подадена със забавяне и по тази причина има инспекция ", сподели Сотир Цацаров. Той увери, че Рашков не е оказвал напън по отношение на тази инспекция.

" Що се отнася до втората част от въпроса за въздействие от Рашков за отнемането на позволява ми бях явен - в случай че се окаже, че сигналът против мен не е правилен, ще си потърся правата в съда. Ако се окаже, че сигналът не е от Рашков, ще му се извиня обществено. Имам отношение към инспекция на зам.-председателя на Бюрото за надзор на СРС-тата, когато Бойко Рашков беше ръководител. Никога пред мен не са били предоставяни документи да се лишава позволява на Рашков или да се прави инспекция ", съобщи Цацаров.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР