Учениците в известно частно училище са опустошени“, след като крадци

...
Учениците в известно частно училище са опустошени“, след като крадци
Коментари Харесай

Крадци събориха огромно „забележително“ дърво през нощта, оставяйки децата „опустошени“

Учениците в известно частно учебно заведение са „ опустошени “, откакто крадци съсекоха голямото им „ удивително “ дърво – и отнесоха по-голямата част от него.

Служителите на New Hall School, католическо училище-интернат в Есекс, споделиха, че извършители са влезнали на територията им и са отсякли невероятното 61-годишно дърво див кестен. Те споделиха, че лицата са отсякли почти 9 м (30 фута) зряло дърво сред 30 април и 1 май, покрай основния вход.

И фотоси демонстрират личен състав, заобикалящ останките от пъна, който беше оставен в градина на учебна благосъстоятелност, наречена Gate Lodge, покрай Челмсфорд. Отчаяният основен градинар Саймън Боди сподели, че не е просто потрес, че крадците са свалили дървото, само че също по този начин са съумели да отнесат огромни количества от него.

Той сподели: „ Това беше освен поразително и Много обичана част от ландшафта на учебното заведение, само че също по този начин имаше екологично значение, което надхвърляше пет кубични метра, беше предпазено заради възрастта и размера си, което в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР