Антиамериканизмът в Русия е стигнал до такива мащаби, че дори

...
Антиамериканизмът в Русия е стигнал до такива мащаби, че дори
Коментари Харесай

Иво Инджев видя самоатентат в случилото се в Москва: Отпадат версиите на властите в Русия

Антиамериканизмът в Русия е стигнал до такива мащаби, че даже нещо потребно да пристигна от Америка, те намират по какъв начин да го извърнат в отрицателно. Владимир Путин има самочувствието, че е най-информираният в своята страна. Това съобщи журналистът Иво Инджев в ефира на бТВ.

„ Ако американците са разбрали за сходен терористичен акт, това е било не тъй като са подслушвали бръснар таджик в провинцията в Русия – това го прави съветската работа за подслушване. Американците са слушали съветските служби за сигурност и оттова са разбрали, че Русия приготвя нещо като терористичен атентат “, счита той.

Инджев подозира, че това е самоатентат.

„ Ислямска страна съществува, с цел да поема сходни отговорности. Въпросните четирима таджики евентуално са били с принадлежност към ИД. Стрелците в „ Кокрус хол “ са били със същите облекла, с които са били арестуваните по-късно. Вероятно им е платена упомената сума. Изглежда това са парите, платени на тях, с цел да се качат на въпросната кола и да се случи нещо, за което не са знаели, че ще се случи – да ги заловен и да ги обвинят за стрелците. Въпросните уплашени хора, които са си носили паспортите, и са хванати до границата с Беларус, по какъв начин ще преминат най-милитаризираната граница в Европа? Това е цялостен парадокс. Отпадат версиите на управляващите в Русия, а има и въпроси, на които въобще не дават отговор “, съобщи той.

Той акцентира „ невероятното забавяне “ от 143 минути на управляващите при случилото се в Подмосковието: „ Същата тази постройка дели ограда със постройката на локалната власт, където е имало цялостен батальон полицаи. Да не приказваме, че когато идват специфичните елементи, пожарникарите изчакват тях, а те изчакват пожарът да затихне. “

„ Защо му е на Хитлер да пали Райхстага? За да утвърди властта си. Така е и с Путин. Предстои да разберем за нови репресии, закони – приказва се към този момент и за смъртно наказване. За да се анулира смъртното наказване, би трябвало да се смени цялата Конституция на Русия. Така че днешните закани на Дмитрий Медведев няма да се случат толкоз елементарно. Путин разполага със своя информация, живее в собствен свят, в който е заплашен, всички са му врагове, като се изключи Александър Лукашенко “, посочи журналистът.

Според него „ са пресолили много мощно този борш, тъй като е евентуално да се надигне вълна от ксенофобия – таджиките са най-черните дяволи сега за руснаците. “

„ Важно е Украйна да бъде подкрепяна, тъй като руснаците няма да създадат нищо непринудено “, акцентира още Инджев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР