Антъни Иванов направи нови три поправки на национални рекорди по

...
Антъни Иванов направи нови три поправки на национални рекорди по
Коментари Харесай

Антъни Иванов подобри нови три рекорда на световното по плуване

Антъни Иванов направи нови три ремонти на национални върхове по време на международното състезание по плуване на дребен басейн в Ханджоу, Китай. Той още веднъж има най-хубавото време на 50 м бътерфлай, само че това не му оказа помощ да влезе в полуфиналите.

Две от поправките на 19-годишния плувец пристигнаха в щафетата 4 по 200 м св. жанр. Там българският тим смъкна близо 9 секунди от досегашния народен връх, подложен преди 34 години.



В сериите на 50 м бътерфлай Иванов финишира за 23,42 сек. и по този начин усъвършенства достижението на пловдивчанина Иван Алмаджиев, който неотдавна в Стара Загора записа 23,81 сек. Иванов обаче остана 30-и, на 0,39 сек. от последното място, даващо право за присъединяване в полуфиналите.

В щафетата на 4 по 200 м свободен жанр Иванов плува на първи пост за 1:45,87 мин. С самостоятелното си показване той смъкна 0,07 сек. от досегашния си връх на 200 м свободен жанр. Българският тим приключи за 7:15,85 мин. и зае 13-ото място.
Антъни Иванов е осми на международното по плуване (ВИДЕО) Шампион е Даия Сето от Япония
На международното в Китай Иванов приключи на осмо място на 200 м бътерфлай и усъвършенства общо седем национални върха - четири самостоятелно и три с щафетите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР