Антъни Джошуа беше въвлечен в неудобна дискусия относно следващия си

...
Антъни Джошуа беше въвлечен в неудобна дискусия относно следващия си
Коментари Харесай

Антъни Джошуа посочи своя предпочитан следващ опонент по време на неудобна дискусия с Тайсън Фюри

Антъни Джошуа беше замесен в неуместна полемика по отношение на идващия си конкурент след избухливата си победа над Ото Уолин в събота вечер.

В какво беше разгласен за „ Денят на разплатата “ в Саудитска Арабия, 34-годишният състезател сподели безмилостната форма, която почитателите жадуваха, до момента в който разруши шведа през първите пет рунда. Камбаната в никакъв случай нямаше да стигне до шестото място, като ъгълът на Уолин избра да го отдръпна от надпреварата, с цел да избегне по-нататъшно наказване.

Въпреки това, краткотрайните проекти 34-годишният състезател да се върне в Близкия изток, с цел да вземе на Дионтей Уайлдър през март в този момент наподобяват изпуснати. Биейки се на същата карта, Уайлдър претърпя шокиращо проваляне от Джоузеф Паркър, претърпявайки единомислещо проваляне по точки от новозеландеца.

И на неговата конференция след мача диалогът неизбежно се насочи към това кой в този момент ще заеме мястото, където AJ ще се бие идващия път. Промоутърът Еди Хърн загатна, че борба за вакантната международна купа на IBF с х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР