Анка е на 50 години, от гр. Каварна, с диагноза

...
Анка е на 50 години, от гр. Каварна, с диагноза
Коментари Харесай

Щастието отвори вратата си за 50-годишната Анка в АГ-болница Варна

Анка е на 50 години, от гр. Каварна, с диагноза примитивен стерилитет. Преди 5 години, през 2017 година, среща любовта и двамата вземат решение да основат семейство. Но щастието им не е цялостно, тъй като в дома им не се чува детски смях...

След дълготрайно вървене по лечебни заведения и медицински центрове, проучвания и операции при разнообразни лекари, ориста среща Анка с проф. Емил Ковачев, експерт по репродуктивна медицина. Проведена е консултация и пациентката е ориентирана за ин витро процедура, оповестяват от пресцентъра на болничното заведение.

Чудото се случва и на 14.02.2022 година фамилията за първи път чува биещото сърчице на своето бебе. Предстоят месеци на безредици и очакване. Бременността на Анка протича безпроблемно с помощта на грижите на проф. Ковачев.

Настъпва дълго чаканият ден – на 08.09.2022 г, когато е и огромният християнски празник Рождество на Пресвета Богородица, на бял свят се появява живо и крепко момченце с тегло 2740 гр.

" Днес съм безпределно щастлива, държа в ръцете си моя наследник Алекс и сърцето ми прелива от обич. Искам да благодаря на проф. Ковачев за отношението и професионализма, за това, че наблюдава цялата ми бременност и реализира сполучливо раждане. Благодаря сърдечно на екипа на Медицински център за асистирана репродукция – Варна и не на последно място изричам благодарност на медицинските експерти от АГ болница, които ме обгрижваха по време на престоя ми в болничното заведение “, споделя щастливата майка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР