Анимираният сериал “Семейство Симпсън е добре известен със своя хаплив

...
Анимираният сериал “Семейство Симпсън е добре известен със своя хаплив
Коментари Харесай

17 ИСТОРИЧЕСКИ момента, пресъздадени от “Семейство Симпсън”

Анимираният сериал “Семейство Симпсън ” е добре прочут със своя язвителен комизъм, ирония и неповторим комичен взор към разнообразни аспекти на известната просвета, без значение дали става дума за присмиване на архетипове на личността или за правене на умни намеци.

Редица от епизодите на ситкома даже включват фини препратки към исторически събития, известни персони, иконични филми и всевъзможни форми на изкуство. А не са малко и феновете, които спекулират, че очевидно някой от сценаристите умее да пътува през времето и пространството, тъй като десетки пъти анимацията съумява да планува значими действителни събития години по рано!

Почитателите на “Семейство Симпсън ” с неспокойствие чакат да открият действителните образци от действителността, вплетени в сюжета на една от най-емблематичните анимационни поредици на миналия век, която продължава да вълнува и интригува и до през днешния ден.

В галерията ни през днешния ден ще ви срещнем с 17 исторически събития, които са същинското ентусиазъм зад 17 подиуми, пресъздадени в сериала.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР