Ани Цолова драпа да се завърне в телевизията! Бившата журналистка Ани

...
Ани Цолова драпа да се завърне в телевизията!
Бившата журналистка Ани
Коментари Харесай

Жалка! Ани Цолова плюе по Бай Тошо, за да си намери работа

Ани Цолова драпа да се завърне в малкия екран!
Бившата журналистка Ани Цолова към този момент не устоя да живее със скромни приходи и е решена на всичко, с цел да се завърне на екран. Ето за какво в последните дни се „слага“ на ръководещите.



Както стана ясно, Анна разгласява пост против времето на соца. Тя без капка срам реши да ругатни времената, в които Тодор Живков управляваше България, а повода е… за пари.

Цолова желае да стартира още веднъж работа като публицист, а в сегашната медийна конюнктура е съвременно да се ненавижда Живков и соца, защото на власт са американофилите Кирил Петков и Асен Василев. Затова тя реши доста ловко да напомни своето мнение за това време, надявайки се някой от шефовете в малките екрани да я забележи и да я вземе.

В момента в българския ефир, изключително на по-големите и богати малките екрани, всички приказват против Владимир Путин и Русия, а Русия е страната, която всеки у нас и до през днешния ден обвързва със социализма в България.

Ето за какво Ани Цолова се пробва да покаже на медийните босове, че е подготвена да се включи в общото злословене на Русия и по тази причина е редно да я наемат.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР