Ани Хоанг харесва хип-хоп и R’n’B музиката и по всичко

...
Ани Хоанг харесва хип-хоп и R’n’B музиката и по всичко
Коментари Харесай

Люси направи Ани Хоанг КИФЛА! Вижте какви маркови дрехи, козметика и МЪЖЕ ползва певицата за новия й КЛИП

Ани Хоанг харесва хип-хоп и R’n’B музиката и по всичко проличава, че желае в тези две насоки да развива плановете си, най-малко на този стадий.

Доказателство към тази теза е мейкинг видеото по-долу, показващо по какъв начин гримират певицата директно преди фотоси на новия й музикален клип, който обичаният й Люси Иларионов режисира. На закачалки са показани облеклата, които Ани следва да облече, с цел да влезе в деяние.

После фрагментите разкриват къса част от сцена към сюжета – Хоанг се е качила нависоко, а под нея танцува умел балет, а придвижванията на всички членове наподобяват безупречно синхронизирани.

HotArena разбра, че въпросното сурово видео отразява процеса към клипирането на нова ария на Ани, носеща заглавието „ И експлодирам “. В лентата пайнерката ще бъде облечена в облекла, част от стилната линия, която пуска - „ Marihuani Hoang ”.  Наименованието й звучи в типично неин жанр. Парчето е с R’n’B звучене и в него влиза  N.A.S.O ., който се включва и в написването на текста на песента, дружно с Люси Иларионов и група СкандаУ .

Страхотната танцова хореография и осъществяването й са дело на известния балет VS Dance .

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР