Английският шампион Манчестър Сити е близо до привличането на вратаря

...
Английският шампион Манчестър Сити е близо до привличането на вратаря
Коментари Харесай

Манчестър Сити взима вратар от Бундеслигата без пари

Английският първенец Манчестър Сити е покрай привличането на вратаря Щефан Ортега Морено от Арминия Билефелд, който ще бъде употребен за запаса на титуляра Едерсон. Това твърди „ Kicker “, който оповестява, че 29-годишният пазач ще се причисли към „ жителите “ като свободен сътрудник, когато договорът му изтече на 30 юни.

Не се очакваше Сити да бъде на пазара за нов вратар това лято, защото Скот Карсън неотдавна удължи контракта си за още една година. Евентуалното идване на Ортега на „ Етихад “ допуска, че нстоящият втори вратар на отбора Зак Щефен скоро може да бъде продаден.

Щефен изигра девет мача за тима на Хосеп Гуардиола през предишния сезон, последният от които беше при загубата в полуфинала за ФА Къп против Ливърпул (2:3), в което националът на Съединени американски щати позволи груба неточност за втория гол на мърсисайдци.

Междувременно Ортега е в Билефелд от 2017 година и резервира шест „ сухи “ мрежи в 35 мача, само че клубът му изпадна от Бундеслигата в края на миналия сезон. Той също беше свързван с Байерн Мюнхен и Шалке 04, само че наподобява вместо това на дневен ред е негов трансфер в Англия.

Stefan Ortega is set to join on a free transfer, with the 29 year-old goalkeeper out of contract with Bundesliga side, Arminia Bielefeld.

[via ]
— City Xtra (@City_Xtra)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР