Английският национал Хари Магуайър призова феновете да не спират подкрепата

...
Английският национал Хари Магуайър призова феновете да не спират подкрепата
Коментари Харесай

Магуайър с призив към феновете след изпадането на Англия в Лигата на нациите

Английският национал Хари Магуайър прикани почитателите да не стопират поддръжката си към тима, макар провалянето с 0:1 от Италия и изпадането във втора дивизия на Лигата на нациите. Следващият дуел на европейските вицешампиони е довечера против Германия на " Уембли ". 
 Магуайър: Критикуват ме, тъй като съм капитан на Манчестър Юнайтед Магуайър: Критикуват ме, тъй като съм капитан на Манчестър Юнайтед
" Ние сме мощни душевен и дадохме на хората прелестни пет години. В момента обаче се намираме в обстановка, в която би трябвало да бъдем единни ", съобщи той. " Най-вероятно почитателите не са удовлетворени от резултатите в последно време, само че се надявам те да не стопират да ни поддържат, защото ни следва огромен и доста значим шампионат (световното състезание в Катар през ноември и декември). В него не можем да печелим без тях, тъй че ще се постараем да изправим всичко, което се случи в последните месеци. Искаме да се върнем в правия път, с цел да бъдем подготвени за международното състезание. И ще бъдем подготвени, " съобщи Магуайър преди днешния сериозен конфликт за " трите лъва ".

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР