Английският гранд вероятно ще гостува на Лил във втория осминафинален

...
Английският гранд вероятно ще гостува на Лил във втория осминафинален
Коментари Харесай

Челси отсече: Който не се е ваксинирал, няма да играе в Шампионска лига!

Английският гранд евентуално ще гостува на Лил във втория осминафинален конфликт от сред двата отбора без неимунизирани играчи, като УЕФА не желае срещата да се изиграе на безпристрастен стадион.
Франция оперира при по-стриктни коронавирусни ограничения за гости спрямо доста други страни, и свободата за посещаване изисква цялостна имунизация, която за множеството в този момент включва и трета буустерна доза, получена в границите на миналите девет месеца.
Тъй като имунизационният статут на играчите е персонален въпрос и множеството спортисти не са го оповестили, не е ясно кои футболисти няма да могат да пътуват, оповестява Football London.
Мениджърът на европейския клубен първенец Томас Тухел приказва преди за следствията за някои от играчите в състава му, намеквайки, че някои от тях могат да бъдат наранени от възбрана за пътешестване.
„ Те са наясно с това. И в един миг, хората, които не са имунизирани, ще би трябвало да понесат избрани последици. Това прави ли ги сбъркали, в случай че не са? Не съм толкоз сигурен, просто не знам. Аз взех решение за себе си. За нас, изолирани като клуб, изолирани като футболен тим, може да има големи последици “, показа той за играчите си и условието за ваксини през януари.
Челси играе с Лил на 22 февруари на „ Стамфорд Бридж “ преди ответния мач на 16 март. Световният номер 1 при мъжете тази година по същите аргументи.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР