Английският гранд Арсенал се изправя днес срещу тима на Уест

...
Английският гранд Арсенал се изправя днес срещу тима на Уест
Коментари Харесай

Лондонско дерби за Арсенал, което може да ги прати в топ 4 на Висшата лига

Английският гранд Арсенал се изправя през днешния ден против отбора на Уест Хям в дербито на Лондон от 17-ия кръг на Висшата лига. Двубоят ще се изиграе на " Емиратс ", а при победа " артилеристите " ще изпреварят " чуковете " в подреждането и ще влязат в топ 4.

В предходния кръг възпитаниците на Микел Артета се съвзеха от двете поредни загуби и победиха отбора на Саутхемптън с 3:0. Сега обаче идва ново съществено предизвикателство пред " топчиите ", защото Уест Хям прави приказен сезон и не е инцидентно, че е четвърти в класирането.
Уест Хям - " палачът " на грандовете в Англия
През този сезон Уест Хям записа победи над топ тимове като Челси, Ливърпул и Тотнъм, а за Купата на Лигата поредно в профил Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. " Чуковете " имат осем победи от началото на сезона и ще се надяват на девета таман против градския си противник Арсенал.

Последната среща сред Арсенал и Евертън, изиграна през март, приключи без победител - тъждество 3:3. Преди това " топчиите " имаха три поредни победи против този противник. За днешния дуел efbet предлага 2.30 коефициент за победа на Арсенал, 3.60 за тъждество и 3.30 за победа на Уест Хям.


" Чуковете " с най-силната офанзива отвън Ливърпул, Челси и Манчестър Сити
От началото на сезона Уест Хям е вкарал 28 попадения и е позволил 19. Тимът е с четвъртата най-резултатна офанзива след тези на Ливърпул, Челси и Манчестър Сити. Арсенал пък е отбелязал 21 гола и е позволил 22. Четири от последните пет мача на " топчиите " непроменяемо приключват с над 2,5 гола. За днешния дуел коефициентът на efbet за над 2,5 гола в мача е 1.85, а за под 2,5 гола - 2.10.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР