Английският Челси се очаква да закупи вратаря на Милан Джанлуиджи

...
Английският Челси се очаква да закупи вратаря на Милан Джанлуиджи
Коментари Харесай

Челси явно се склони - изртива Кепа и взима Донарума

Английският Челси се чака да закупи вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума през лятото, оповестяват медиите в Италия. Calciomercato написа, че Франк Лампард е набелязал стража на „ росонерите”, който е считан за съвършен заместител на неубедително представящия се „ най-скъп вратар” в света – Кепа Арисабалага.

В последните часове пък стана ясно, че италианският гранд се интересува от услугите на бранителя на "сините " - Андреас Кристенсен.

Испанският пазач може и да напусне „ Стамфорд Бридж”, а лондончани към този момент виждат неговия заместител в лицето на Джиджи Донарума. Италианският вратар обаче има вариантите пред себе си от Пари Сен Жермен и Реал Мадрид, а италианското издание счита, че лондонският отбор изпада чак на трето място, в случай че се стигне до избора му.

21-годишният Донарума има контракт с Милан до 2021-а година, а миланският исполин има намерение да се раздели с него, с цел да получи сериозна финансова инжекция посредством сътрудника Мино Райола. Твърденията са, че Милан ще изиска най-малко 60 милиона евро за вратаря си, с цел да се стартират каквито и да било договаряния.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР