Английската легенда MG Motor, която е част от китайския автомобилен гигант

...
Английската легенда MG Motor, която е част от
китайския автомобилен гигант
Коментари Харесай

Легендата MG пуска електромобил във Великобритания

Английската легенда MG Motor, която е част от китайския авто колос SAIC Motors, обяви, че през есента на тази година ще стартира продажбите на първия си изцяло електрически модел на територията на Великобритания.

Без да навлизат в детайлности, от MG Motor анонсират, че електрическият автомобил е разработен въз основата на компактния SUV модел MG ZS и че ще предложи пълноразмерен багажник, петместен интериор, няма да изисква взаимни отстъпки от страна на потребителите, като ще им предложи достъпен като цена вид за електрическа подвижност.

"С лансирането на нашия електрически SUV MG ZS сме радостни да навлезем на пазара на елекрическите коли в такъв вълнуващ миг ", разяснява Даниел Грегориус, шеф на подразделение Продажби и Маркетинг на MG. "С цялата практичност и многоприложимост на компактен SUV, пълноразмерен багажник и място за петима, ZS означава електрификация без компромис. С характерното за MG съотношение предлагане-цена, ние сме уверени, че можем да помогне на още повече клиенти да преминат на електричество ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР