Английската футболна легенда Гари Линекер заяви, че френската суперзвезда на

...
Английската футболна легенда Гари Линекер заяви, че френската суперзвезда на
Коментари Харесай

Английска легенда: Мбапе може да стигне Роналдо, но не и Меси

Английската футболна легенда Гари Линекер съобщи, че френската суперзвезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е кадърен да влезе в обувките на португалеца Кристиано Роналдо, само че не е уверен, че 22-годишният нападател ще доближи в миналото равнището на аржентинеца Лионел Меси.

"Мбапе към този момент е световна суперзвезда, която най-вероятно ще скочи в обувките на Роналдо, само че не и в тези на Меси - той прави неща, които другите просто не могат ", показа пред Goal.com Линекер.

"По отношение на гения няма никакво подозрение. По-скоро въпросът е дали има същият хъс да задържи кариерата си 17-19 години като тях двамата (Меси и Роналдо). Говорим за нещо в действителност удивително, за което се желае да си специфичен ".

"Той ще има опцията да реализира това, знаем за огромните клюки за Реал Мадрид. Дали би трябвало да си тръгне от ПСЖ, с цел да осъществя упоритостите си за великолепие? Може би, не зная, само че не мисля, че това ще го разсейва от самия шампионат (Евро 2020) ", продължи някогашният нападател.

"През календарната година Меси е вкарал повече голове и е направил повече асистенции от всеки различен. Роналдо към момента бележи много голове. Феноменални са. Видяхме Ерлинг Холанд и Мбапе в Шампионската лига, а в този момент ще забележим Мбапе и на сцената на Европейското състезание. Да се надяваме, че едно-две момчета от Англия, като Фил Фодън, Мейсън Маунт и Джейдън Санчо, също ще се показват мощно.

"Много одобрявам Санчо и мисля, че доста хора, които не обръщат огромно внимание на футбола в чужбина, ще се изненадат да видят какъв брой е добър. Джъд Белингам и Николо Барела също са вълнуващи играчи за мен. Много класа има и във тима на Франция ", сподели още Линекер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР