Англия трябва да осигури по-голяма подкрепа за благосъстоянието на своите

...
Англия трябва да осигури по-голяма подкрепа за благосъстоянието на своите
Коментари Харесай

Англия ще подобри подкрепата за психичното здраве, след като Оуен Фарел си взе тестова почивка

Англия би трябвало да обезпечи по-голяма поддръжка за благосъстоянието на своите играчи в отговор на това, че капитан Оуен Фарел си взе отмора от тестовото ръгби, с цел да даде приоритет на психологичното си здраве.

Фарел взе шокиращото решение единствено седмици откакто изведе Англия до трето място на Световното състезание във Франция – по време на което той постоянно беше освиркван от почитатели – и той ще пропусне най-малко Шестте народи.

Международният съотборник на fly-half Кайл Синклър съобщи, че Фарел, който прави крачка обратно, е „ единствено началото “ заради натоварването и напрежението, пред които са изправени играчите на най-високо равнище.

Освен че е бил освиркван на мачове, Фарел е бил жертва на онлайн корист и в Футболния съюз по ръгби одобряват, че играта за Англия носи със себе си възходящо равнище на надзор.

„ Просто желаеме да подкрепим Оуен и от самото начало търсим да подобрим цялостната грижа за играчите. Това е най-важното нещо “, сподели Конър О'Шей, изпълнителе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР