Англия показа най-доброто си представяне, за да изпревари Ирландия –

...
Англия показа най-доброто си представяне, за да изпревари Ирландия –
Коментари Харесай

Най-голямото предизвикателство за Шестте нации на Англия във Франция е идентифицирано на фона на коментар за „най-лошия отбор“

Англия сподели най-хубавото си показване, с цел да изпревари Ирландия – само че най-голямото им предизвикателство против Франция ще бъде да намерят мотивацията да продължат още веднъж.

Отборът на Стив Бортуик криволичеше през шампионата, спечелвайки два от трите си мача, само че провалянето от Шотландия предишния месец и методът, по който то се случи, докара до язвителни рецензии. Англия завоюва единствено два мача във всяка от последните си три Шест народи и беше изправена пред тази вероятност за четвърта поредна година.

Ирландия пристигна в Туикенъм като колосален любимец, само че ранният опит на Оли Лоурънс стартира проява, която приключи с пропадащ гол на Маркъс Смит в последната минута. След мача стана ясно, че тимът е употребявал рецензиите, с цел да ги насърчи.

Бен Ърл, който беше разгласен за Играч на мача и вкара гол от третия опит на Англия, сподели пред телевизионния оператор на ITV Топси Оджо: „ Някои от нелепостите, които бяха хвърлени тази предходната седмица. Очевидно ние сме най-лошият от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР