Англия днес се провеждат местни избори и в надпреварата за

...
Англия днес се провеждат местни избори и в надпреварата за
Коментари Харесай

Български зет влезе в битка за кмет на Лондон

Англия през днешния ден се организират локални избори и в конкуренцията за кмет на Лондон се включва и един български шурей. Браян Роуз е някогашен банкер от „ Уолстрийт ”, който сега има онлайн телевизия в английска столица, съобщи Нова.

Той е женен за българка. Любовта сред Браян и сънародничката ни пламнала в магазин, в който тя работела. Знае се, че тя има дете от предходен брак. След брака им българката почнала да се занимава с бизнеса на брачна половинка си.

Според социолози възможностите на Браян не са огромни, тъй като той е човек по-скоро на онлайн пространството. В обществените мрежи има към 2 млн. почитатели на канала си „ Real London ”. Славата му е на ретранслатор на тайни теории.

Това не е първо кандидатиране за българския шурей. През 2020 година Браян Роуз още веднъж е взел участие в конкуренцията за английската столица. Тогава спечелил 1.02% от гласовете.

По време на актуалната акция американецът обикаля с бус, където се обитава и предизборния му щаб. Оттам той предава онлайн срещите си с гласоподавателите. Част от обещанията му, в случай че стане кмет на Лондон, са да построи нови жилищни здания и да обезпечи над 10 000 служители на реда на града.

Днес 6 млн. поданици на английската столица избират всред 13 претенденти за кметския пост.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР