Angelini Industries обявява назначаването на Джакопо Андреозе за нов главен

...
Angelini Industries обявява назначаването на Джакопо Андреозе за нов главен
Коментари Харесай

Angelini Industries назначи Джакопо Андреозе за главен изпълнителен директор на Angelini Pharma

Angelini Industries афишира назначението на Джакопо Андреозе за нов основен изпълнителен шеф на Angelini Pharma, фармацевтична компания, работеща в региона на здравето на мозъка, в това число психологично здраве и епилепсия, и потребителско опазване на здравето. Angelini Pharma е част от италианската бизнес група Angelini Industries.

Джакопо Андреозе, който ще поеме ролята от 6 февруари, има над 20 години опит на висши управнически позиции във фармацевтичната промишленост: той идва от Gilead Sciences, където е бил старши вицепрезидент, Интерконтинентален район, директно отговарящ за бизнеса в Азия, Латинска Америка, Близкия изток, Африка, Източна Европа. Преди това е работил за GlaxoSmithKline/ViiV Healthcare, Bristol-Myers Squibb и Abbott, където е заемал стратегически и оперативни функции в Италия, Съединени американски щати, Европа и Азия.

„ Радваме се да приветстваме Джакопо Андреозе, който избрахме поради богатия му интернационален опит и задълбочени знания за бранша “ – споделиха Серджо Маруло ди Кондояни и Теа Паола Анджелини, надлежно основен изпълнителен шеф и изпълнителен вицепрезидент на Angelini Industries – „ Ние сме уверени, че Джакопо ще има забележителен принос за развиването и растежа на Angelini Pharma, която повече от век дава приоритет на здравето и грижата за хората “.

„ Развълнуван съм, че имам опцията да стана част от Angelini Pharma, компания, която съчетава традицията и дългогодишната преданост на пациентите и здравните служащи в Италия и чужбина със мощен фокус върху нововъведенията “ – сподели Джакопо Андреозе – „ Искам да благодаря на Серджо и Тея за тяхното доверие и че мога да разгадавам на поддръжката на екипа, до момента в който продължаваме нашата задача да предлагаме на пациентите и техните близки новаторски решения за възстановяване на тяхното здраве и качество на живот “.

Angelini Pharma е част от Angelini Industries, италианска бизнес група, присъстваща в 21 страни в секторите на опазването на здравето, бързооборотните артикули, индустриалните технологии, парфюмерията и дермокозметиката и виното, с оборот от 1,725 ​​млрд. евро и 5800 чиновници, над 4000 от които в Италия.

Angelini Pharma е дейна във фармацевтичния бранш, където нейният главен фокус е здравето на мозъка, което включва психологично здраве и епилепсия, и здравни грижи за потребителите. Работи в 20 страни и има към 3000 чиновници.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР