Ангелът на семейство Стораро е слаб. Фики постъпи точно така,

...
Ангелът на семейство Стораро е слаб. Фики постъпи точно така,
Коментари Харесай

Що за баща?! Фики Стораро остави сина си без „тати“ у дома заради леки жени. Певецът се разведе с Гюлджан

Ангелът на семейство Стораро е слаб. Фики постъпи тъкмо по този начин, както татко му. Изневеряваше на жена си непрекъснато и най-после разумното се случи.

Певецът към този момент е разведен мъж. Гюлджан, от която има дете, му би шута поради систематичните мърсувания с леки дами.

За разлика от Тони Стораро, който криеше по-добре изневерите си и жена му е знаела единствено за няколко, Фики не успявал да ги скрие толкоз добре, а виновност за това има и днешният свят, в който обществените мрежи са на всички места.

Фикрет почнал да хойка по непознати дами още през цялото време на брака им. С цялата си безочливост той изневерявал даже по време на бременността на жена му.

Двойката е разграничена от 1 година, само че до бракоразвод се е стигнало чак преди няколко седмици. Така чалгарят от турски генезис към този момент е свободен да си върви необезпокоявано по разнообразни дами.

В случая огромният пострадал е синът му Тунчей. Детето ще би трябвало да пораства с разграничени родители, тъй като татко му не може да си държи ципа на панталоните закопчан.

Очевидно обаче Фики Стораро не мисли за това, а го интересува единствено да мине колкото се може повече дами. Той е имал връзки и със свои колежки, най-известната от които е Преслава, само че това беше преди брака му.

Жена му Гюлджан, като всички мюсюлманки, била възпитана във честност и смирение. Тя се примиряваше, когато мъжът й на никое място не я взимаше със себе си по всемирски събития, а се оказва, че е имало причина.

Фики е желал самичък да върви по тези места, с цел да може да забива разнообразни дами. По този метод той се чувствал мачо, което е изтребване на комплекси.

27-годишният чалга реализатор демонстрира комплекси през цялото време на кариерата си. Именно по тази причина напомпа такива големи мускули, мислейки, че по този метод ще може да смъква дами под път и над път. Като всеки несъвършен мъж, явно счита, че може да смъкна жена единствено с външен тип, само че и единствено посредствени дами му се връзват, тъй че има аргумент в дейностите му.

Една жена го взе поради самия него и той й разруши сърцето, оставяйки я без мъж и с малко дете на ръце.

Източник: Crimesbg.com

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР