Ангел Няголов спечели Световната купа по конен спорт край Пловдив.

...
Ангел Няголов спечели Световната купа по конен спорт край Пловдив.
Коментари Харесай

Наш ездач спечели Световната купа в Пловдив

Ангел Няголов завоюва Световната купа по конен спорт край Пловдив. Десетките фенове на конната база " Фригопан " станаха очевидци на извънредно забавно съревнование, а точно най-чаканото тестване - Гран При. Наградният фонд на конкуренцията е 25 хиляди евро.
 Няголов записа победа в първия ден на Световната купа в Пловдив
Няголов записа победа в първия ден на Световната купа в Пловдив

Българският ездач завоюва тестване №5

Трима състезатели минаха без неточност паркура и купата се реши след бараж сред Ангел Няголов с Чакбол, Антон Дацински с Бамби и Даниел Букур от Румъния с Куасар. В него румънецът бутна едно затруднение, до момента в който Няголов и Дацински бяха безгрешни, само че поради по-бързото прекосяване на българина в баража (37.35 секунди) той победи с първото място.

Втори остана за Дацински, а трети е Букур. Четвърто и пето място зае Андреа Херк от Румъния надлежно с коне Епсилон де Рулард и Калварие Ван Де Зелм. Шестата позиция в крайното класиране на Гран При е за Руслан Петков с Чаколино, а седми е Ивайло Бонев с Каунт Ебони.

България взе и две оценки при юношите и девойки. В бараж сред двама състезатели се дефинира спечелилият на паркура. Виктория Атанасова с Токсик Бой стана шампионка, а второто място остана за Елиза Чолакова с Джесика. На третата позиция приключи Мария Гимфус (Румъния) с Лорд Лео.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР