Ангел Найденов напуска редиците на БСПАнгел Найденов - едно от

...
Ангел Найденов напуска редиците на БСПАнгел Найденов - едно от
Коментари Харесай

Ангел Найденов напуска редиците на БСП  

Ангел Найденов напуща редиците на Българска социалистическа партия

Ангел Найденов - едно от знаковите лица на Българска социалистическа партия, разгласи, че напуща партията след 43 години участие.

Във Facebook той написа, че след съвещанието на конгреса на Българска социалистическа партия и след случилото се на него - признатите решения и изключително саморазправата с част от хората със лично мнение и позиции, разнообразни от тези на управлението, няма място в Българска социалистическа партия.

Найденов е безапелационен, че тази не може да бъде неговата партия.

" Не е партията, за чието развиване и подсилване не съм жалил сили и време след 89-та година, не е партията, която да загатвам с задоволство и очакване поради решения, политики и държание, не е партията с дух, правила и полезности, от които да не се срамя! ", акцентира той.

Припомняме, на вчерашния конгрес на Българска социалистическа партия бяха изключени 13 членове на Националния съвет, част от които скандираха " оставка " за водача си Корнелия Нинова - Светлана Шаренкова, Петър Витанов, Петя Михалевска, Ленко Петканин, Петко Димитров, Валери Жаблянов, Мартин Жлябинков, Ана Пиринска, Николай Бриевски, Атанас Атанасов, Ралица Андреева, Ваня Добрева, Костадин Дурчов

Освен тях Българска социалистическа партия удостовери и изключването на Кирил Добрев от Националния съвет.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР