Ангел Маргаров, който заплаши любовницата си с убийство, бе осъден

...
Ангел Маргаров, който заплаши любовницата си с убийство, бе осъден
Коментари Харесай

Първа присъда за пловдивчанина, пребил и насочил пистолет към любовницата си – очаква и втората

Ангел Маргаров, който заплаши любовницата си с ликвидиране, бе наказан от Окръжен съд в Пловдив за причиняване на лека телесна щета против нея. Това е едното от двете каузи, които вървят против 50-годишния мъж поради побоя и насочването на револвер в главата на приятелката си през 2019 година.

Окръжните магистрати в Пловдив са удостоверили решението на Районен съд, с което са освободили от наказателна отговорност и са глобили с 1000 лв. Маргаров, а също така той ще заплати 1800 лв. на 37-годишна Елица за неимуществени вреди. Побоят пристигнал, откакто дамата е поискала от Ангел да се разделят.

Както TrafficNews описа, пловдивчанинът и 37-годишната - Елица се познавали от 2017 година и имали любовни връзки. В началото на ноември 2019 години тя поискала да прекратят връзката си. Мъжът не бил склонен и всякога, когато разговаряли на тази тематика, ставал нападателен и отправял закани. Съпругът на Елица схванал за връзката им, като той е питал Ангел какво желае от нея, само че той не давал ясни и безапелационни отговори.

На 15 ноември 2019 година той отишъл във фотоателието, където работела дамата. Приближил се към нея и посочил, че под облеклата носи револвер. Жената още един път му декларирала, че желае да приключи връзката си с него.

Заради тези думи, мъжът почнал да я удря с юмруци по главата и да я рита. Насочил револвера към нея и споделил, че ще я убие. След това напуснал ателието. Подаден е бил сигнал в полицията. Установено е, че дамата е получила леки телесни повреди от побоя – три разкъсно-контузни рани на главата, кръвонасядане на лявата ушна мида,охлузване в лява задушна област, мъка в региона на лицето и гръдния панер.

Делото за причиняване на лека телесна щета свърши дефинитивно, само че обвиняването за опит за ликвидиране продължава. Последното съвещание бе при започване на февруари, като още веднъж не бе даден ход на делото, защото Елица не можела да пристигна в залата.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР