Ангел Гаренов - Агента влезе в ефира на Диема Спорт

...
Ангел Гаренов - Агента влезе в ефира на Диема Спорт
Коментари Харесай

Агента влезна в ефира на Диема Спорт СНИМКИ

Ангел Гаренов - Агента влезе в ефира на Диема Спорт по време на директното предаване на първата среща от финалите на волейболното състезание при дамите сред Марица и Левски в Пловдив. Известният в Хасково оператор на сватби и тържества беше в залата на Пловдивския университет " Паисий Хилендарски " дружно с група свои другари - последователи на Левски.

След края на срещата, извоювана след съвсем равностойна игра от домакините с 3:0 гейма, Гаренов пожела да се снима с волейболната националка Юлия Стоянова на паркета. Красивата волейболистка, която беше посетител коментатор на срещата му направи знак да иде при нея, само че се оказа, че в същия миг стартира коментарното предаване след мача. Журналистът от Диема напряко изтръпна и направи жест на Агента да не идва към тях. Вече бе късно и хасковлията влезна в обсега на широкоекранната камера на директното предаване. Интересен е и фактът, че правилен на операторската си природа, Ангел беше поставил телефона си на селфи стик и запечата издънката на клипче.

Веднага по телефона му го потърсиха негови другари и му оповестиха, че са го видели по малкия екран.

По време на цялата среща Агента правеше клипчета и пускаше лайфове във Facebook, а след края й хасковската група изчака волейболистките на сините и им пожела триумф във втория мач от финала, който ще е в неделя в София. Гаренов съумя да дочака и националката Юлия Стоянова, която играе във Франция, само че е контузена сега. Тя с наслада одобри да се снима с оператора и му сподели, че също стиска палци за Левски.

Сините волейболни почитатели от Хасково разискаха и тактиката за реванша с помощник- треньора на столичанки Радослав Бакърджиев, който е и персонален другар на най-големия волейболен почитател в района Мирослав Янков. Янков срещна и останалите от групата с наставника и те си направиха фотография за спомен. Бакърджиев изясни, че девойки му са млади, само че с повече темперамент могат да вземат втория мач в своята зала " Сиконко " и прикани повече левскари да ги поддържат, тъй като са единственият тим на Левски който играе финали в последните четири години./Хасковска Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР