Ангел Джамбазки очаква дете през януари 2019-а, пише в писмо

...
Ангел Джамбазки очаква дете през януари 2019-а, пише в писмо
Коментари Харесай

ТОП 5 на гей ергените в България

" Ангел Джамбазки чака дете през януари 2019-а ", написа в писмо до BLife четец на Светския звяр, поискал анонимност. Той твърди, че майката е от редиците на Вътрешна македонска революционна организация, а семейството й е Цачева. В това няма нищо смущаващо, в случай че в писмото си източникът не добавя, че с бебето Джамбазки се пробва да прикрие все по-настоятелните клюки за другата си полова ориентировка. И добавя, че се съмнява дали Джамбазки е биологичният татко на чаканото отроче. Скандалното писмо ни даде концепция да създадем ранглиста ТОП 5 на гей ергените в България.

На пето място се подрежда проваленият политик Владимир Кузов.

Той завърши с гръм и тропот политическата си кариера, откакто през 2006 година няколко малолетни ромчета сензационно разкриха, че са правили секс с екс депутата в региона на гара „ Подуяне “.

„ Презервативи мисля, че не сме употребили. Иво и Краси най-редовно го чукаха Кузов. Всички тези случаи ставаха в подлеза на гара „ Подуяне “, а веднъж в храсталаците. Даваше ни пари – всякога друго – по 5-10 лв.. Возил ни е в автомобил спортно „ Ауди “, черно на цвят. Един път ходихме на „ София ленд “. Качвал ни е там на бънджи, на въртележки, черпил ни е с коли и вафли, кой с каквото иска… “, изповяда пред Темида един от пострадалите.

Четвърти в класацията също е някогашен политик. Яне Янев бе злепоставен от собствен ухажор.

В писмо до медиите той с ненаситност разкри пикантни детайлности за връзката си с Яне.

„ Казвам се Антон Михайлов и аз съм индивидът от Благоевград, с който Яне имаше връзка. Двамата се познаваме от дълго време – още преди да влезе в политиката. Но Яне постоянно е крил половата си ориентировка, срами се, че е гей и по тази причина връзката ни беше загадка. Криехме се и за пред света се преструвахме, че не се познаваме. Той идваше съвсем всяка вечер в квартирата, която бях наел, в продължение на две години. Искам отново да повторя – не съм го издал за пари! Никога не са ме интересували парите нито на Яне, нито на различен. Но той доста се промени, стартира да ми праща обидни SMS-и да не го тормозя, назова ме „ обратно педалче”. Защо? Той също е гей и аз го „ оправях” постоянно, тъй че да не се прави на хетеро! Моля ви да публикувате писмото ми, с цел да излезе истината нескрито “, написа Михайлов!

За да изтрие сходни изказвания Яне подписа съглашение и брак с жена на име Галя. Двамата подвигнаха женитба за знамение и приказ, само че не след дълго булката избяга, само че подозренията за другата полова ориентировка на Янев, именуван Бялото гърло, останаха.

Трети в класацията на гей ергените се подрежда зам. ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки.

Тук ще прибавим още от написаното в писмото до …

„ От доста време в редиците на Вътрешна македонска революционна организация витаят слуховете, че Джамбазки има връзки с мъже. Помежду си членове на партията го назовават Сирма челник. За да разсее тези клюки Джамбазки се прави на мачо, хвалейки се с полови подвизи със секретарки и съпартийки. От нежните мъже той бил желан тъй като влизал без проблем в ролята и на мъж и на жена. Вероятно, с цел да се измъкне от тези изказвания той е направил бебе. Предполагам, че опитите му ще се окажат напразни, както беше с брака на Яне Янев “, добавя читателят и показва подозрения, че Сирма е биологичен татко на бебето. Припомняме, че Ангел Джамбазки гласоподава с „ въздържал се” утвърждението на Истанбулската спогодба. Защо ли?

Втори в класацията е нежният публицист Антон Хекимян.

В гей средите той се подвизава с „ партизанското “ име Баба Тонка и е апетитен за най-хубавата другарка на примата на родната сцена Лили Иванова. В коридорите на Би Ти Ви още се носят горещи клюки, че като прохождащ кореспондент арменецът постоянно е задявал операторите в малкия екран.

Преди време Антон Хекимян се е раздели с годеницата си Василена поради буйна спекулация с атлетичен юноша. Хекимян нямал никакъв афинитет към дамите, настояват негови сътрудници от утринния блок на Би Ти Ви. Според осведомени с житието-битието на арменеца едно от последните увлечения на Антон бил негов сътрудник от медията - Петър Джанаваров, по прякор Джанката. За малко Хекимян той имал случка с проверяващия публицист Росен Цветков, който пък го заразял поради танцьора Наско Месечков.

На почетното първо място нареждаме легендата Азис.

За Василка и нейната полова ориентировка е изписано толкоз доста, че надали ще прибавим нещо кой знае какъв брой шокиращо. „ Едно е да видиш певица да прави свирка на някого. Съвсем друго е да видиш артист да прави свирка “,казва Азис, откакто гръмна клюката, че той има секс клипове с всичките си любовници измежду които Ники Китаеца, Велизар и още куп други мускуляги. Преди 10 години Василка стана татко на дъщеричката си Рая, която е родена от най-хубавата му другарка Гала. Още витаят клюки и подозрения, че Азис не е биологичният татко на детето.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР