Ангел Джамбазки бе номиниран за водач на листата за евроизборите

...
Ангел Джамбазки бе номиниран за водач на листата за евроизборите
Коментари Харесай

ВМРО-София номинира Джамбазки за водач на евролистата

Ангел Джамбазки бе номиниран за лидер на листата за евроизборите от Вътрешна македонска революционна организация по врема на регионалната конференция на партията в София.

Номинирани за включване в листата са още Карлос Контрера и Владимир Митов под номер 2 и 3.

По мотив скандалното, съгласно Вътрешна македонска революционна организация, гласоподаване на измененията в Изборния кодекс, евродепутатът Ангел Джамбазки е декларирал, че това гласоподаване е направило времето в действителност разделно, оповестява пресцентърът на партията. " Това е попълване на листата с послушковци. По този метод се лишава завоюваното право на гласоподавателя ", е декларирал Джамбазки.

" Ние отиваме на тези избори като уверени български националисти. Това са избори за бъдещето на Европа ", допълнил Джамбазки, представен в известието.

От Вътрешна македонска революционна организация напомнят, че досега номинации да бъде лидер на листата за евроизборите Ангел Джамбазки е получил от структурите на Вътрешна македонска революционна организация от Врачанско, Ямбол, Шумен, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Кюстендил, Карлово, Сливен, Тервел, Хасково, Кърджали и Благоевград. Преди седмици пък общественици, интелектуалци, учени поддържаха Джамбазки за идващ мандат в Европарламента и издигнаха кандидатурата му, допълват от партията.

Все още няма изясненост дали Вътрешна македонска революционна организация ще се яви независимо или в коалиция на евровота.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР